Haireffects

Arno Doppen, woonachtig in Zieuwent en sinds 5 jaar eigenaar van kapsalon Haireffects in Groenlo. “PASSIE”is het woord dat mij op het lijf geschreven is voor het kappersvak. Het creeeren van een kapsel dat bij je past, is het geen wat belangrijk is voor mij. Het goede gevoel waarmee de mensen de salon verlaten geeft mij de kracht om er iedere keer weer iets moois van te maken. Op de hoogte zijn van al het nieuws dat er is op het gebied van Mode en Trends maakt het dat ik altijd up to date ben. Ook als lid van het internationaal creative team vanTRINITY-HAIRCARE sta ik vooraan als het gaat om de nieuwste knip en kleur-technieken. De reizen die ik maak voor Trinity-haicare voor het geven van trainingen, workshop, en shows geven mij de inspiratie om de nieuwste ontwikkelingen bij je toe te passen.

Kortom: het kappersvak is voor mij een grote hobby dat naast mijn gezin (vriendin en twee kinderen) veel aandacht verdient.
Daarom zie ik je graag in de salon aan de Markt in Groenlo om samen een kapsel te maken dat perfect bij jou past en dat jij met een goed gevoel naar huis gaat.

Tot ziens! Dare to be yourself!
Trinity Haircare

HAIReffects
by Arno Doppen

arrow_upward